Monday, June 22, 2009

AZRENE SORAYA ANAK KEPADA DATIN SRI ROSMAH MANSOR

Posted by manja at 9:23 PM

Ini lah anak perempuan Datin sri Rosmah Mansur yg di katakan tidak di peduli kan...dan menjadi kontroversi kemarahan Datin Rosmah Mansur kerana perkahwinan ank perempuan nya bersama bekas suami pertamanya dahulu.Azrene dan Dr. Fazley…Sah berkahwin…Dr. Fazley bila ditanya, dengan tersenyum memberitahu wartawan bahawa Azrene Soraya (anak Datin Seri Paduka Rosmah Mansor) adalah isterinya..Appreciate your guts.. Linda Onn, Fahrin Ahmad, Mawi & Ikin..wake up..How long you guys can hold it back..People will no longer trust you and you will lose fans slowly..Mereka berdua telah berkahwin pada awal November lalu..Guess what, Fazley juga adalah Executive Director P.W.T.C.


WALAU PON AGAK BASI N LAMA DH CERITA INI JUST NK REMIND BALIK...

Belum reda lagi cakap2 masyarakat mengenai perkahwinan di antara Dr. Fazley dan Azrene Soraya..ada yang mengatakan perkahwinan mereka tidak direstui oleh Datin Rosmah di atas sebab-sebab tertentu..dulu begitu juga dengan abang Azrene, Riza Aziz…cinta terhalang dengan teman wanitanya Nurlin..Teringat saya di waktu universiti dahulu di London, bersama abangnya Riza..Ada sekali Azrene datang dan menemui abangnya..sungguh sweet..orangnya kecik2 tapi comel..bersekolah di Kolej Tunku Jaafar (KTJ), Negeri Sembilan sebelum berangkat ke U.K. di United Kingdom dan seterusnya mengambil Certificate of Legal Practice (CLP) di Lincoln’s Inn London..Fazley juga tidak kurangnya. Seorang usahawan muda yang mempunyai pencapaian yang membanggakan. Fazley adalah salah seorang Director/Chairman syarikat yang menguruskan P.W.T.C. Fazley telah menerima anugerah Young Innovation Award 2006 daripada Oxford Association of Management, United Kingdom atas kejayaannya yang amat cemerlang serta memberi inspirasi kepada generasi baru Malaysia dalam bidang perniagaan. Antara bidang perniagaan Fazley yang lain adalah Fazley International College (FIC). Anugerah ini telah membawa gelaran ‘DOKTOR’ kepadanya. Syabas Fazley

3 comments on "AZRENE SORAYA ANAK KEPADA DATIN SRI ROSMAH MANSOR"

Rantong on June 27, 2009 at 12:28 PM said...

Sekadar nasihat & peringatan sesama muslim.

Berhat-hatilah bilamana menulis blog. Tulis dengan ilmu & iman.

"Wahai orang-orang yang beriman, jauhilah kebanyakan daripada sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian daripada sangkaan itu berdosa, dan janganlah kamu mengintip, mencari-cari kesalahan dan keaiban orang, dan janganlah sesetengah kamu mengumpat sesetengahnya yang lain. Apakah seseorang daripada kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (jika demikian keadaan mengumpat) Maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan tersebut) dan bertakwalah kamu kepada Allah, sesungguhnya Allah Penerima taubat lagi Maha Mengasihani. " (Al Hujurat ayat 12)

View Profile: Rantong™

pinkisslady on October 20, 2015 at 1:42 AM said...

Kenapa sy tak pernah jumpa gambar Azrene & Rosmah?

Airata Erawan on August 9, 2016 at 11:13 PM said...

Multiple experienced ,the Good ,Bad and the Ugly

Post a Comment

 

MANJA Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez